scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

"ANEMH" με "Βάτραχους" του Αριστοφάνη στο Αγγελόκαστρο . Μία ειλικρινής φιλία ενισχύεται .


Οι «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» της Θεατρικής Σκηνής Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ» , βρέθηκαν στο πάντα φιλόξενο Αγγελόκαστρο, μετά από πρόσκληση του δραστήριου Συλλόγου Αγγελοκαστριτών Ν.Κορινθίας  «ο Άγιος Παντελεήμων» .

Στον υπέροχα διαμορφωμένο χώρο του σχολείου, που φιλοξενεί άριστα τις υπαίθριες εκδηλώσεις και με ένα ολοζώντανο κοινό, που κάτω από αυτή την συγκυρία του Covid-19, συμπεριφέρθηκε άψογα τηρώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες, κάτι που δεν εμπόδισε στο ελάχιστο την επικοινωνία με τη σκηνή , το γέλιο που πρόσφερε ο Αριστοφάνης και το γενναιόδωρο χειροκρότημα που ακολουθούσε τις ατάκες των ηθοποιών ή την εναλλαγή των σκηνών.

Όλα αυτά κάτω από την «επιτήρηση» ενός ολόγιομου Αυγουστιάτικου φεγγαριού που σαν να ήθελε να συμπληρώσει το υπέροχο σκηνικό της Τζένης Καλαντζή, που υποστηριζόταν μοναδικά από την ατμοσφαιρική μουσική του Νίκου Κουλούρη, την διδασκαλία του χορού της πάντα ξεχωριστής Μαργαρίτας Διαμαντίδου, τα πρωτότυπα κοστούμια της Τατιάνας Σουφρίλα και φυσικά κάτω από τη σκηνοθετική «μπαγκέτα» του Στάθη Τσολάκη.

Οι ηθοποιοί της «ΑΝΕΜΗΣ» ξεδίπλωσαν τη διάθεση τους και με τις ερμηνείες τους , όπως φάνηκε, σε κάθε στιγμή της παράστασης, διατήρησαν τη «Γραμμή» μεταξύ σκηνής και «πλατείας» ζωντανή και δυνατή.

Μεγάλο "ευχαριστώ" στον Σύλλογο Αγγελοκαστριτών Ν.Κορινθίας  «ο Άγιος Παντελεήμων» και ιδιαίτερα στην κ. Γωγώ Στελέτου, κ. Βασιλική Δάφνη , κ. Μαρίνα Οικονόμου, τον πρόεδρο του χωριού κ. Ιωάννη Καραμπέτσο που μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε και για μια φορά ακόμη μας «σκλάβωσαν» με τη φιλοξενία τους .

 Επειδή οι ειλικρινείς φιλίες μένουν , επιβεβαιώσαμε το επόμενο αντάμωμα που θα επιδιώξουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν .




























                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου