scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Πρεμιέρα του ΖΩΡΖ ΝΤΑΝΤΕΝ στο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ"

Μετά την παράσταση, ΑΝΕΜΗ & ΦΑΣΜΑ
Με εξαιρετική επιτυχία δόθηκε η πρεμιέρα της ΑΝΕΜΗΣ με το έργο "Ζωρζ Νταντέν" του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Στάθη Τσολάκη.
   Η ιδιαιτερότητα της παράστασης είχε να κάνει με τον καλό σκοπό της παράστασης που δεν ήταν άλλος απο την οικονομική ενίσχυση του νεοσύστατου Σωματείου "Φάσμα" .
   Ένα κατάμεστο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" δημιούργησε από μόνο του τις προϋποθέσεις για μια καταπληκτική παράσταση, με ρυθμό, που κρατούσε το κοινό σε συνεχή εγρήγορση!


ΗΘΟΠΟΙΟΊ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ & ΠΑΙΔΙΑ
 Η ΑΝΕΜΗ προσδιόρισε το λόγο που έδινε την παράσταση : "Στη Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ», θεωρούμε τους εαυτούς μας, τυχερούς και ευλογημένους, επειδή μας δίνεται η ευκαιρία να στεκόμαστε δίπλα σε πραγματικούς Αγωνιστές της Ζωής, με πραγματικά μοναδικές και ιδιαίτερες ικανότητες: τους ανθρώπους του ΦΑΣΜΑΤΟΣ ,  Γονείς και συγγενείς που υποστηρίζουν . Η επαφή αυτή μας κάνει δυνατότερους , ενώ μας βοηθά να δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.
Τα μέλη της «ΑΝΕΜΗΣ» έχουν κατ` επανάληψη, διατυπώσει την πρόταση για διοργάνωση παραστάσεων με ηθοποιούς που θα βρίσκονται στη σκηνή ανεξάρτητα από κινητικά ή άλλα προβλήματα και… νομίζουμε ότι… βρεθήκαμε απίστευτα κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.
Τώρα… τι γίνεται, αν… για κάποιο λόγο, η μοίρα σε διαλέξει και… κάτι που θεωρούσες μακρινό και απίθανο να σου συμβεί… πρέπει να το βιώσεις και να μάθεις να ζεις με αυτό. Κυρίες – Κύριοι, την «προσαρμογή» που θα παρατηρήσετε στην παράστασή μας, σας την παρουσιάζουμε υπερήφανα, δεν ήταν επιλογή δική μας αλλά της ίδιας της ζωής!  Ένας από εμάς , αντιμετώπισε πρόβλημα κινητικότητας, που επέβαλε την κίνηση σε αναπηρικό αμαξίδιο.  Ευχόμαστε στον Νίκο Κουλούρη, γρήγορη ανάρρωση και καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ , το προεδρείο και προσωπικά ,στον πρόεδρό του κ.Γιώργο Παπαδημητρίου
Εδώ συνέβει το εξής υπέροχο:  ενώ μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα κατά τόπους σωματεία ΑΜΕΑ αναζητούσαν χορηγούς για να αντιμετωπίσουν τα δυσεπίλυτα προβλήματα.  Για τη σημερινή παράσταση, η ΑΝΕΜΗ, υπερήφανα μοιράζεται μαζί σας, ότι η σημερινή παράσταση δεν θα ήταν εύκολο να δοθεί , αν δεν είχαμε το ως –ΧΟΡΗΓΟ- ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ που γενναιόδωρα, μας παραχώρησε το αμαξίδιο για όσο ο Νίκος το έχει ανάγκη! "

 Μετά από κάθε παράσταση, όπως συνηθίζεται, αρχίζει η οργάνωση της επόμενης και ο καλύτερος τρόπος γι αυτό, είναι η χαλαρή συζήτηση τις "μικρές" ώρες, γύρω από ένα τραπέζι...
Γύρω από το τραπέζι, συμβαίνουν οι πιό δημιουργικές ζυμώσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου