scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΑΝΕΜΗ: "ΓΕΙΤΝΙΑΣΗ ΨΥΧΩΝ"

Η παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου "Θωμάς Θωμαίδης", ήταν προορισμένη να αποτελέσει μια επιτυχία:Θεατρική, Ψυχών, Καρδιάς,  Φίλων, Καινούργιων Ονείρων...  
Ήταν εκεί εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Περιφέρειας και της Δημοτικής Αρχής. αλλά κύρια... οι άνθρωποι του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν.Κορινθίας και τα μέλη του.
Αξία έχει να μπορείς να κάνεις κάτι που σαν «ντόμινο» να μπορεί να... κινητοποιεί, να μπορεί να δίνει ενέργεια και να κάνει τον τροχό της ζωής να κινείται! Έτσι έχει αξία η ζωή όλων μας, όταν ο ένας νοιάζεται για τον άλλο, όταν μεγάλος στέργει σε βοήθεια του μικρού, όταν ο δυνατός, βάζει σαν προτεραιότητα την προστασία του αδύναμου.
Όταν ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, μπει μπροστά και όταν βοηθήσουμε όλοι να γίνει αυτονόητο το δικαίωμα των συμπολιτών μας για εύκολη και ελεύθερη πρόσβαση, σε όλο το εύρος των υποδομών της Πόλης, του χωριού, του οικισμού. Όταν θα έχουμε καταφέρει συνάνθρωποι, όπως οι φίλοι του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν.Κορινθίας, να βρίσκονται ανεμπόδιστα στον δρόμο, όχι επειδή κάποια αρχή το επιβάλει αλλά επειδή, είναι αυτονόητη αρχή του αξιακού κώδικα, που έχουμε περάσει και στα παιδιά μας, τότε αληθινά, θα έχει ξημερώσει μια υπέροχη μέρα, για όλους μας...
Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες, για την τιμή που μας έκαναν, να μας εμπιστευτούν, να ξεδιπλώσουμε απόψε την τέχνη που υπηρετούμε... και μΧ αυτό τον τρόπο να προσπαθήσουμε να μεταδώσουμε τα μηνύματα τους, μέσα από το Θέατρο.
Θέλουμε να πιστεύουμε ανοίγουμε ένα ακόμη δίαυλο επικοινωνίας και υποσχόμαστε να τον κρατήσουμε ανοιχτό.
Από εκεί, μας δόθηκε η ευκαιρία, να κάνουμε μια δημόσια πρόταση στο Σωματείο ΑΜΕΑ, για τη δημιουργία Θεατρικής Σκηνής που θα περιλαμβάνει από κοινού, μέλη του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν.Κορινθίας και της ΑΝΕΜΗΣ.
Είμαστε ανυπόμονοι για το μέλλον…

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου