scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

H "ANEMH" και ο "Κατά Φαντασίαν Ασθενής" βρέθηκαν στο Ελληνοχώρι

Η "ΑΝΕΜΗ" και ο «ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ» έκλεισαν τον Θερινό κύκλο παραστάσεων με την παράσταση στο γραφικό Ελληνοχώρι.
Ένα ζωντανό μέρος , με φιλόξενους κατοίκους , με ενδιαφέροντα και κυρίως αγάπη για την τέχνη του θεάτρου. Από τον μεγαλύτερο , έως τον μικρότερο.  Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε μπροστά σ` ένα θερμό κοινό που , το δίχως άλλο … δεν άφηνε τίποτε να «πέσει κάτω» . Παρακολουθούσαν σε κάθε βήμα τους ηθοποιούς και πάρα πολύ συχνά σχολίαζαν,  και σχεδόν συμμετείχαν στην Παράσταση, σαν να ήθελαν τάχα να επηρεάσουν την ροή των γεγονότων και…  δεν φείδονταν ούτε γέλιου , ούτε επιδοκιμασίας , σε καμία στιγμή…  
Πριν σβήσουν τα φώτα, διαρκούντος του τελευταίου χειροκροτήματος, δώσαμε την υπόσχεση που άλλωστε ήταν και διακαής επιθυμία μας, να επανέλθουμε με την καινούργια μας παράσταση, όταν αυτή είναι έτοιμη.
Η πρώτη καλή εντύπωση από την υποδειγματική φιλοξενία των οικοδεσποινών , ήρθε να επισφραγισθεί με την υπέροχη έκπληξη κατά τη διάρκεια του δείπνου που μας παρέθεσε ο δραστήριος Σύλλογος Γυναικών Ελληνοχωρίου !  Οι διοργανώτριες , εκτός όλων των άλλων, έφεραν στο τραπέζι μας, ότι εκλεκτότερο είχαν από την κουζίνα τους : Παραδοσιακά φαγητά όπως, παραδοσιακές πίττες … που θαρρείς τις διέπνεαν αρώματα από την όμορφη φύση και τον καθαρό αέρα του τόπου τους…  Ήταν σαν να μας είχαν προσκαλέσει στο ίδιο τους το σπίτι… Εξαιρετική αίσθηση , παραδοσιακής -  φημισμένης,  Βοχαΐτικης Φιλοξένιας .

Η «ΑΝΕΜΗ» ευχαριστεί τον Σύλλογο Γυναικών Ελληνοχωρίου , για την πρόσκληση, την  παρουσία ενός εξαιρετικού κοινού, την μοναδική φιλοξενία  και υποσχόμαστε ότι θα επιδιώξουμε να ανηφορίσουμε στον φιλόξενο τόπο τους , με την καινούργια δουλειά μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου