scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ο "Κατά Φαντασίαν Ασθενής" ταξίδεψε στα Αθίκια

Η Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ» , θέλει να ευχαριστήσει το Κ.Ε.Π.Α.Π. του Δήμου Κορινθίων για την υποστήριξή του και για τις ευκαιρίες που πάντα δίνει στην ομάδα μας να παρουσιάζει τη δουλειά της στα διαμερίσματα του Δήμου μας, αλλά και στους δημότες  των διαμερισμάτων να έχουν στη «γειτονιά» τους μια θεατρική παράσταση! 
Από τη χθεσινή παράσταση κρατάμε την μοναδική ευκαιρία να παρουσιάσουμε τον «Κατά Φαντασίαν Ασθενή» και… τη μουσική του στα Αθίκια απ` όπου έλκει την καταγωγή η φίλη μας Γλυκερία Μωραΐτάκη  που την έγραψε και έχει εντυπωσιάσει όπου κι αν παίχτηκε!  Δύναμη και χαρά πήραμε έχοντας στο ακροατήριο μας δύο ανθρώπους που υπηρετούν την τέχνη , τον Νίκο Σουκαρά και την Ζέτα Τσώρη , που ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ  του ακροατηρίου , αισθάνθηκαν την ανάγκη να μας σφίξουν το χέρι και να μας συγχαρούν.  Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας …
Τέλος θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Δημοτικού Διαμερίσματος  Αθικίων ! Μας παραχώρησαν καμαρίνια στο επιβλητικό «Διδασκάλειο» και όσο νερό , λόγω της ζέστης , χρειαστήκαμε, ο κόσμος ,αυστηρός και με υψηλά στάνταρντ, είχε ικανοποιητική προσέλευση και  δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να σχολιάζει (μάλλον) την παράσταση , υπήρξε μια ικανοποιητική άποψη περί θεάτρου, κι αυτό μπορούσαμε να το αντιληφθούμε επί σκηνής και στα παρασκήνια , από τον τρόπο που πολύ συχνά  παρενέβαιναν περαστικοί με αυτοκίνητα και μηχανάκια αντιπαραβάλλοντας τη μουσική τους ή τον ήχο του κινητήρα , σαν να ήθελαν με τον τρόπο τους να χαιρετήσουν , θίασο και ακροατήριο.

Τέλος , λεπτομέρειες για την  παράσταση και και την υποδοχή στα όμορφα Αθίκια , είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στον δείπνο που πήραμε την πρωτοβουλία να οργανώσουμε μόνοι μας , ομολογουμένως με κάποιες τύψεις που δεν προσκαλέσαμε κάποιους από τους οικοδεσπότες μας από τα όμορφα Αθίκια , στα Καλάμια όπου και τελειώσαμε την όμορφη βραδιά! Ας είναι!  Του χρόνου δεν θα το ξεχάσουμε, θα είστε σίγουρα προσκεκλημένοι μας καλοί φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου