scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017






H Θεατρική Σκηνή Κορίνθου «ΑΝΕΜΗ»  και οι άνθρωποί της , πιστεύουμε  ακράδαντα στη δύναμη του θεάτρου σαν μέσου που προάγει τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου και λειτουργεί αμφίδρομα , όσο αφορά τους ηθοποιούς και το κοινό.        «Τα θεατρικά φτερά» , είναι αυτά που δίνουν δύναμη, για καινούργια «ανεβάσματα» … παραστάσεων, καινούργιες ερμηνείες , νέους  ορίζοντες καινούργιες προκλήσεις. Δεν θα μπορούσαμε να απελευθερώσουμε την ενέργεια που έχουμε μέσα μας αν κάθε φορά δεν είχαμε ένα φιλικό κτύπημα στην πλάτη και μια παραίνεση : 

                            «Προχώρα, σε στηρίζω!»

Από τους υπέροχους χορηγούς μας  και το Κ.Ε.Π.Α.Π. του  Δήμου  της Πόλης μας της Κορίνθου, που με όλες τις δυσκολίες που περνά η πατρίδα μας, δεν αρνούνται τη βοήθεια, πολλές φορές από το υστέρημά τους.  Έχοντας πρώτοι αυτοί απ` όλους αντιληφθεί τη σπουδαιότητα του Θεάτρου , κι έχοντας αφουγκραστεί το πάθος μας, έχουν πιστέψει σε μας και γι αυτό μας έχουν στηρίξει .  
                Ένα ολόθερμο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από τα βάθη της καρδιάς μας , χωρίς εσάς , δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε τίποτε απ` ότι το κοινό μας μοιράζεται με εμάς και σας ευχόμαστε να ευημερείτε!

              Η Τέχνη , η Κοινωνία , σας έχουν Ανάγκη… 
                                                          




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου